Здравейте,от 2 седмици търся предно дясно каре за моя ГрандЧероки,двигателя е 3.1тд ,2000година,някой има ли идея къде да търся,защото и в Балкан-стар Бургас нямат,имат цяла полуоска но тя струва около 1400лв
Някой сменял ли е,защото някъде ми казаха,че се сменя цялата полуоска....Благодаря за вниманието!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Предно ляво каре на GrandCherokee 00` год
Свий
X
-
До: Предно ляво каре на GrandCherokee 00` год
Като гледам по каталозите с части, цялата полуоска представлява само пръта и външното каре, така че само каре едва ли ще намериш. Дават го като една част.Първоначално публикуван от mitsu85 Преглед на мнениеЗдравейте,от 2 седмици търся предно дясно каре за моя ГрандЧероки,двигателя е 3.1тд ,2000година,някой има ли идея къде да търся,защото и в Балкан-стар Бургас нямат,имат цяла полуоска но тя струва около 1400лв
Някой сменял ли е,защото някъде ми казаха,че се сменя цялата полуоска....Благодаря за вниманието!
Успех все пак!
Поздрави,
ДимоEx. Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 2003
http://save-gery.org/bg
Коментар
-
А да ли е карето?Първоначално публикуван от mitsu85 Преглед на мнениеЗдравейте,от 2 седмици търся предно дясно каре за моя ГрандЧероки,двигателя е 3.1тд ,2000година,някой има ли идея къде да търся,защото и в Балкан-стар Бургас нямат,имат цяла полуоска но тя струва около 1400лв
grand cherokee 4.0 MY 2003 LAREDO.....love this car.
Коментар
-
ако не намериш ,майстор .мога да се опитам да ти доставя от сащ;Първоначално публикуван от mitsu85 Преглед на мнениеЗдравейте,от 2 седмици търся предно дясно каре за моя ГрандЧероки,двигателя е 3.1тд ,2000година,някой има ли идея къде да търся,защото и в Балкан-стар Бургас нямат,имат цяла полуоска но тя струва около 1400лв
Коментар
-
Ако имаш кредитна карта и адрес у България - действай
Коментар
-
Мерси, ще го имам впредвид и това, аз бях намерил в английския ибей, ама за доставка искаха колкото за самия детайлПървоначално публикуван от tk3c-pyce Преглед на мнениеhttp://www.rockauto.com/catalog/x,ca...,parttype,2288
Ако имаш кредитна карта и адрес у България - действай
Ще видим дали няма да излезе нещо в БГ и ако няма ще поръчвам.Грандоман WJ 3.1 QD
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар